• sandra
  • angela
  • kim
  • marloes
Logopedische Praktijk Heerlerheide

Kim Langendijk

kim
Kim is in januari 2001 afgestudeerd als logopediste. Zij heeft praktijkervaring op het gebied van Speciaal Onderwijs, ouderenzorg (verpleeghuis) en de particuliere praktijk. Na een aantal jaren fulltime werkzaam te zijn geweest in Duitsland, werkt ze nu fulltime in onze praktijk als allround logopediste. Een zeer toegewijde hulpverlener met een multidisciplinair netwerk.

Vanaf 2010 is de interesse in lees- en spellingsproblemen concreter geworden en sinds 2011 staat Kim ingeschreven bij de NVLF als geregistreerd dyslexiebehandelaar, tevens is Kim lid van dyslexiekring “Rondom”.

Intensief overleg en een juiste afstemming met school is noodzakelijk. Indien er sprake is van EED (Ernstige Enkelvoudige Dyslexie) is Kim bevoegd om dit te behandelen. Hiervoor staat ze als extern behandelaar van Adelante bij het Kwaliteitsinstituut Dyslexie (KD) ingeschreven. Sinds 2014 wordt de behandelinhoud strenger gecontroleerd door de zorgverzekeraars en kan het zijn dat de lees- en spellingsproblemen van uw kind ( of van u) niet onder de vergoeding valt. Uiteraard kan de logopedist u begeleiden in uw hulpvraag en ook de lees- en spellingsproblemen behandelen, maar dit zal dan door uzelf bekostigd dienen te worden.

Uiteraard staan we u met raad en daad te woord!

E-mail: kimlangendijk@logopedieheerlerheide.nl

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook